Vleeswaren William specialist in gekookte hammen - Vleeswaren William

Vleeswaren William

Vleeswaren William in Groot-Bijgaarden is een producent van gekookte ham, pic-nic en spek.

Uw wens, ons product

Vleeswaren William vertaalt uw vraag in een kwaliteitsvol product dat qua vorm en smaak aan uw wensen beantwoordt. En natuurlijk aan die van uw klant. Daarbij hebben we oog voor de veranderende consumptietrends en breiden we ons aanbod geregeld uit met nieuwe producten.

Sterke service en flexibiliteit

Zo hoog de kwaliteit van onze vleeswaren is, zo sterk zijn onze service en flexibiliteit.
We bouwen sterke relaties uit met onze klant. We bieden hem op elk moment een perfect product en onderhouden een persoonlijk contact.
Dankzij onze grote capaciteit komen we ook bijzonder snel tegemoet aan de vraag van de klant. We houden voor het tijdstip van leveren sterk rekening met zijn wensen. Ook het type label (klanteigen) of de productnaam kan hij kiezen.

Leverancier voor België en Europa

Vleeswaren William is sterk verankerd in de Belgische markt. Tegelijk voeren we onze producten naar verschillende Europese landen uit, met aangepaste producten voor elk land.

ACS & IFS gecertificeerd

Met Vleeswaren William bent u zeker: onze producten zijn perfect in regel met de strenge wetgeving over voedselveiligheid. Sinds 2011 zijn we ACS-gecertificeerd en in 2015 behaalden we het IFS certificaat.

Nog beter is om onze producten te proeven. Maar intussen presenteren we u graag ons assortiment.

 

Seizoensham (truffelham)

Seizoensham (truffelham)
 

Ambachtelijke hammen

Goede service
 

Spek

Spek

Meer info

 

Meer info

 

Meer info